TAKDE TAJUK

by - 9:47 PM


ASSALAMUALAIKUM...
It's me...hahaha.. aku merdeka hari ni. lenguh rse menjwb soklan2 peksa yg tak brp nk mudah tu. memang la soklan peksa tu takdelah pyh tp kalu dah tak readi, konpem takleh jwb. Like this girl-me!

Dah lama tak bloggin. Rindu gila ngan blog. Dah addicted-blogginmania.. Takleh nak blogwalking lg..Plus, takleh nak tulis entry yg pnjg2 sbb byk lg kerja yg nk kena buat.

Nak tgk citer twilight, baca novel, sms ngan kengkwn lama, bljr drive, bljr menjahit, nak kerja part-time lg. Memang byk menda lah nak buat. Kesibukan mula melanda..

Nnt aku nak update blog ni ngan appearance baru. Makin independent, makin matang... huhuhu..
Stakat ini dulu. Aku nak pegi balut buku teks yg aku blom balut. Esok dah nak hntar kat sekolah. Kalo tak balut nnt kena dnda 50sen. 50sen tu duit jugak. So, goodbye kpd buku2 teks yang membuatkan hidupku tak keruan dlm mase setahun ni. Esok kite berpisah, huhuhu..sedihnya



You May Also Like

2 comments