PRETTY ZAZA BABY FACE CONTEST

by - 10:11 PM





Takmo taip byk. Ni contest yg aku join. Boring...sbb dh tak kerja.

TERMA DAN SYARAT :
1) Terbuka kepada semua pem'blog'2 yang ada    ku pemblog tegar
2) Add blog ni dalam blog list anda ( sesiapa yang belum jadi follower.. )   dh jd follower
3) Letak banner contest di sidebar blog anda dan banner mestilah di'link'kan terus pada ENTRY Ni    ok
4) Umur anak-anak anda mestilah dari 1 hari hingga 6 tahun.       ok
5) Letak gambar anak anda beserta nama, umur dan jantina. 
( Secara otomatiknya anak anda akan dikategorikan kepada dua kategori iaitu, BABY BOY & BABY GIRL mengikut jantina mereka)   di bwh
6) Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya saya boleh menjengah N3 anda (bagi link untuk entry tu sekali..)     ok
7) Pemenang akan dipilih berdasarkan kecomelan masing-masing dan gaya posing yang menarik hati.     ok
8) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 Febuari 2010 tepat-tepat pada pukul 12.00 tengah malam.    ok
9) Top 10 bagi kedua-dua kategori akan diumumkan pada 10 Febuari 2010     ok
10) Top 5 pada 15 Febuari 2010 dan pemenang akan diumumkan pada 20 Febuari 2010.  ok

THE CONTESTANT
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
BUDAK NI LG!!!
Nama:NURUL MUZFIRAH BINTI MAHADHIR
Umur : 4 TAHUN
Jantina : POMPUAN
Berminat nak join?? Join la kalo ado gmba budak kiut. Join kat sini ok!!

You May Also Like

2 comments