LADY IN RED GIVEAWAY

by - 1:06 PM







Nk join ke tak nak join contest ni?? nk join? tak nk join?nk join? tak nak join?
Join jelah...
Menang kalah merupakan adat pertandingan!!!

Syarat2..

1. Buat entry bertajuk Lady In Red Giveaway

2. Buat entry Pasal Giveaway nie and upload gamba yg nk dipertandingkan. Cuma 1 gamba jer taw...

3. Be my Follower . nie wajib , senang kalau ade ape2 update .. and jgn lupa add me dalam bloglist anda

4 . Letakkan banner kat entry ngan side bar berserta linknya sekali

5. Jangan lupa Mention about the contest in your entry with links back to this entry

Gambar yg terpilih utk contest ini adalah....













Budak yg bese dilihat gmbarnya di dlm blog nih. bkn sbb dia ni popular tp ni jer gmba yg ade unsur red....comey ker die nih??? huhuhu..



Saya masuk contest Lady in Red.
Saya telah upload gambar budak yg pakai sweater wrna merah

Sekali lg di ulang budak ini pakai sweater wrna merah.
Sbnrnye, sy dan budak ni taklah suka sgt wrna merah, tp kami suka warna pink..
Tapi aku dan budak ni pakailah jugak warna merah.
Sebab merah tu menggoda.
Merah..Red..Merah.. Red...



Join la contest ini...
-ade ke org baca en3 ni selain penganjur pertandingan...huhuhu..entahlah...beginilah nasib blog yg tak popular...(ehem.. bukan tak popular, tp sgt merendah diri utk muncul..)

P/s : even ini bkn gmba sy, tp sy terlibat secara lgsung dlm pembikinan gmba dan entry blog ini - sy amik gmba ni....

You May Also Like

7 comments