10 FAKTA DAN AUTA PASAL AKU

by - 7:45 AM


 Gelak tergolek-golek sbb 1st time kna tag.hak..hak..hak..

Tag dari Syaza. Femes gak akU ni.hahaha...


The rules are :
1. Bold the statement that are true to you.
2. Italicize the statement that you wish were true.
3. Leave the rest alone
4. then tag 10 people to do the same test..

So, here we go!





aku insomniac. sbb tu aku bgn lambat, dah la tu, kna marah plak ngan mak. Kalo aku bgn awal, ayh aku msti heran, phtu siap tnya ade nk gi mana2 ke psl bgn awl ni. 

aku hanya pndai msk nasi guna rice cooker. [ini pengakuan eksklusif]. Masakan lain pon aku pandai, kalo bljr

aku bleh drive keta, pahtu kuar ngan kwn2 aku pegi KB pg Jumaat. Pg jumaat mmg best pegi KB. Nak tahu knape??hehehe… adalah!

lgu Hindustan lg best dri lgu rock zmn 90-an!


br beli henpon Motorola model **tut**, tp aku admire giler ngan blackberry(aku takde perasaan pon kt mana2 henpon.)

mak aku kata aku ni rajin, berhati-hati bila wat kerja rumah, pndai masak, lemah-lembut, sopan santun, cekap bila buat kerja dan mcm2 lg sifat mahmudah


ayah aku bg aku no tepon mamat kt ats ni, (tak tau lah ayh aku dpt dari mana) pahtu ayah aku suh aku ngorat dia sbb ayh aku dh tak sabar nk dpt menantu lelaki bongsu



aku ada kekasih fantasi (cheewah, hebat giler. Xckup dgn realiti ke?) Nnt2 la, aku knal kan korg ngan dia..hak99
 
alangkah bestnya kalo dpt hadiah. plg tak pon dpt kamera dslr ke, mp5 ke...
 


buat mase ni, aku ketandusan idea utk update blog bg menjadikan blog aku salah satu blog berpengaruh di Malaysia dan rantau Asia Tenggara.


Now need to tag another 10 person.
aku tag semua readers aku. Agak2 nya smpai tak 10 org?? Amik la ni, aku tag korg. ikhlas ni

notadlm kotak : pening tak baca n3 ni?? kjap bold, kjap serong, kjap gmba.. mcm2 ade

You May Also Like

5 comments