SAYA SANGAT SUKA PUASA BERBANDING RAYA! TAPI SEKARANG DAH TAK SANGAT SUKA ATAS SEBAB-SEBAB TERTENTU

by - 3:03 PM

Tak suka la puasa kali ni. Eh, suka jgak. Tapi, tak sangat-sangat, macam sebelum ni.
- Bukak puasa tak dapat rasa masakan mak
- sebelum berbuka tak tolong mak masak kat dapur 
- masa sahur tak dengar suara ayah kejutkan aku ngan amir
- tak dapat pegi bazaar ramadhan dengan amir
- tak bleh tengok ketuk-ketuk ramadhan *pon nak masuk list. 

Sekali lagi ditegaskan tak berapa suka. Tapi kena belajar macam mana rase jauh dari family mase ramadhan. Kot-kot la nanti dapat pegi lagi jauh. Pegi Paris ke, New York ke, New Delhi ke, Uranus ke. Sape tau kan?!

Naseb baik la ade cuti raya. Even lepas raya terus jer final. At least ade gak la cuti. Yea, bestnye balik rumah. Sempat gak la nak sahur, bukak puasa, beli makanan berbuka, buat kuih onde-onde kat rumah. Sempat gak kot nak gi shopping ngan bestie aku. insya Allah. Eiii… bestnye! Cepat la masa berlalu

selamat berbuka puasa, selamat berterawikh dan selamat bersahur!!!

You May Also Like

4 comments